колко катъра е 1.8
Известие
Collapse
No announcement yet.
колко вдига 146 1.4 16в тс 98г.
Collapse
X
-
[QUOTE=n.ianev;311790]Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеСпоред Гугъл това е номер на цилиндрова глава от 1.6/1.8 или 2ка ТС шеснайс' волта...пак според гугъл е 1.8ца....[/QUO
да разбирам ли че колата ми е 1.8 а аз съм се заблождавал повече от година че карам 1.4
Ти съединитела като го смени, от 1.4 ли ти дадоха или от 1.8?sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеСпоред Гугъл това е номер на цилиндрова глава от 1.6/1.8 или 2ка ТС шеснайс' волта...пак според гугъл е 1.8ца....
Comment
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениеами идея си нямям мяйсторчето го взима нищо не спомена.има ли разлика междо двата и ако от 1.4 става на 1.8 проблем ли е ако сега съм със съедрнител от 1.4 , че се исипах 400 лв.разликата е 40 коня-съответно 40% !!! но ако майстора ти е търсил съединител по твоя стария ти.......трябва да черпиш колега
146 Turbo
Comment
-
koй трябва да черпя майстора ли ,него задалжително много е добро момчето разбира си от рабитата.а ако ми се отдаде възмойност и вас ще почерпя ,че ме светнахте за колата ми.старата ми нова кола ,сега гледам на нея по друг начин като на алфа от среден клас а не нисък.сега се почва със чипове и филтри ще я правя да лети
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщениехмммм интересна работа
Comment
-
Ооо..данните са от Гугъл...докато не се види по рама тая кола с какъв двигател е излязла от завода(даже не се знае, дали е същия), гаранцията е точно никаква...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщениеКолега за интересуваме,как ще удалжиш 5-тата скорост,ако има добар резултат,драсни да обесниш по подробно,та може и аз да направя сащотоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Колега спецялно за гумите...не са ти правилни, профила ти е много голям. Ако си с 15ки трябва поне да си на 195/55. С тези гуми с които караш в момента би трябвало като караш със 100 да ти отчита 95,което малко не се вързва с твоя случай. Най добре и порвери номера на рамата за да си сигурен за двигателя.Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
Alfa Romeo 147 1,9 JTD
Comment
-
дай го тоя вин...има ВИН чекър в началото на сайта...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment